051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Bolniška postelja

BODY UP - dvigalo z ročnim mehanizmom dviganja

Šifra izdelka: BU1000
IZPOSOJA 1,00€/dan - Dvigalo omogoča vsestransko uporabo, z minimalnim naporom asistenta/negovalca, kljub ročnem mehanizmu dviganja. Lahko se uporablja kot dvigalo, toaletni stol na kolesih, sobni invalidski voziček ter za tuširanje in premeščanje uporabnika (tudi za premestitev v avtomobil).
1,00 
vključno z DDV

IZKLJUČNO IZPOSOJA - 1,00€/dan

Body Up Evolution dvigalo ima unikaten dizajn, ki dvigalu omogoča vsestransko uporabo, z minimalnim naporom asistenta/negovalca. Body Up se lahko uporablja kot dvigalo, toaletni stol na kolesih, sobni invalidski voziček ter za premeščanje uporabnika (tudi za premestitev v avtomobil). Ker je dvigalo izdelano iz nerjavečega jekla, se lahko uporablja tudi za tuširanje. Je vsestranski pripomoček za ljudi z omejeno mobilnostjo, saj olajša vsakodnevno rutine tako za uporabnika kot za negovalca. Dvigalo se tudi preprosto razstavi (na 2 dela), tako da ga lahko vzamete s sabo na pot. Kapaciteta do 100kg.

Dvigalo ima ročen mehanizem dviganja, torej ni opremljen z elektroniko ali baterijami, ki bi se izpraznile ali iztrošile. Ročni mehanizem dviganja pa je zasnovan tako, da je napor pri dviganju uporabnika minimalen.

Body Up dvigalo nima veliko omejitev, uporabniki se morajo le prepričati, da dimenzije dvigala ustrezajo njihovim potrebam – torej, da premerijo dimenzije vrat na svojem domu, vrat avtomobila in pregledajo dostopnost (pragovi, klančine). Za uporabo dvigala ob postelji, mora biti med tlemi in posteljo prazen prostor, da lahko zadnja kolesa dvigala potisnete pod posteljo in tako varno dvignete uporabnika z nje in obratno. Za uporabo dvigala za premeščanje uporabnika v avto, je potrebno premeriti razmak med tlemi in avtomobilom ter razmak med tlemi in sedežem (najvišji del).

Dimenzije artikla BU1000:

Dodatki, ki se dobavijo skupaj z dvigalom:

  • blazina s funkcijo toaletnega stola (za uporabo nad straniščno školjko)
  • udobna blazina primerna za daljše sedenje (ko Body Up uporabljate kot invalidski voziček ali pa za sedenje na blazini v avtu)
  • stabilizacijski pasovi

Slike dodatkov:

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Kakšna je vsota 3 in 2?