051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

MiniCrosser X1 3-kolesni skuter

Šifra izdelka: 1500-1007
MiniCrosser skuterji so skuterji visoke kvalitete, izdelani po skandinavskih standardih. So tehnično najbolj dovršeni skuterji na trgu in zagotavljajo vzdržljivost, trpežnost, varnost in udobje. ZA CENO NAS KONTAKTIRAJTE.
0,00 
vključno z DDV

V kolikor se zanimate za nakup, nas za ceno kontaktirajte. Cena je namreč odvisna od vaših želja in potreb, glede na katere se prilagodi in sestavi vaš skuter.

 

Obstajata dva modela Mini Crosser skuterjev: Model X1 ima običajno krmilno ploščo, medtem ko ima model X2 elektronski ekran, na katerem se izpisujejo podatki o vožnji ter druge informacije, kot so datum, ura, temperatura zraka itd. Oba modela je možno dobiti v 3-kolesni ali 4-kolesni različici. Mini Crosser Cabin, skuter na katerega je montirana kabina (možnost tudi ogrevane kabine), ki ščiti pred vsakršnim vremenom, pa se lahko montira le na 4-kolesni Mini Crosser skuter (ali na model X1 ali model X2).

O Mini Crosser skuterjih:

Mini Crosser je danska znamka električnih skuterjev. Največje prednosti Mini Crosserja so vzdržljivost, trpežnost, varnost in udobje.

Cilj podjetja Medema, ki proizvaja Mini Crosser skuterje, je izdelati skuter "ki se nikoli ne pokvari." Žal nobena stvar ni večna, ampak ta miselnost podjetja je bila skozi zgodovino in tudi danes povod za izdelavo najkvalitetnejših skuterjev na trgu, ki doživijo izjemno dolgo življenjsko dobo. Vsak skuter je sestavljen ročno, od baze do sedeža, nič ni prepuščeno strojem. Celoten skuter je do potankosti premerjen ter stestiran, preden se ga dostavi uporabniku, tako da je skuter, že iz tovarne, narejen tako, da kar najbolj ustreza posamezniku, ki ga je kupil. Izjemno pomembni so seveda tudi materiali, ki so veliko bolj kvalitetni kot pri katerikolih drugih skuterjih, saj so skrbno izbrani in večkrat testirani.

Glavni cilj izdelovalcev skuterja Mini Crosser je zadovoljstvo uporabnika. Prav zato so skuterji izdelani tako, da "rastejo s človekom". Ker se potrebe uporabnikov skozi leta spreminjajo, so v danskem podjetju skuter zasnovali tako, da ga je mogoče kasneje prilagoditi. Tako na primer lahko uporabnik zamenja sedež, če le ta postane premajhen ali prevelik, oziroma, namesto navadnega sedeža, skuterju doda električni sedež. Uporabnik lahko zamenja stil krmilne ročice, če roke ne ubogajo več tako kot bi morale - lahko se vgradi stopalko za plin ali pa Joystick krmilno ročico (tako kot na električnem invalidskem vozičku).

Obstaja možnost različnih naslonjal za roke. Možno je povišati dno skuterja, če je razmak med stopali in sedežem prevelik. V kolikor uporabnik potrebuje podporo za nogo zaradi amputacije, je tudi ta dodatek na voljo.

Prav tako Mini Crosser ponuja najrazličnejše dodatke, ki uporabniku olajšujejo vsakodnevno življenje. Ponujajo košare, torbe, zaboj za shranjevanje za sedežem, držalo za bergle, držalo za rolator, stojalo za telefon, sprednjo zaščito proti vetru, merilec hitrosti, proti vlomni alarm, alarm o vožnji po prekomernem naklonu. Ponujajo celo "zimske gume", ki omogočajo varnejšo vožnjo po snegu in ledu.

Dobavljiv je tudi štirikolesni skuter z ogrevano kabino, ki vam omogoča prijetno vožnjo v prav vseh vremenskih razmerah.

Velik poudarek razvijalci Mini Crosserja dajejo na varnost. Skuter je izjemno stabilen in odporen na udarce (prenese večje sile kot običajen skuterji). Prav tako so poskrbeli, da je skuter kar najbolj viden, saj so zasnovali nove LED luči, ki se jih izjemno dobro vidi v temi, prav tako pa te luči omogočajo dobro vidljivost ceste uporabniku samemu.

Prvina Mini Crosser skuterjev je nedvomno posluh za potrebe posameznika in kvaliteta materiala, kot tudi končno izdelka samega. Vsak skuter je sestavljen ročno iz vrhunskih trpežnih materialov.


ZAKAJ SE ODLOČITI ZA SKUTER MINI CROSSER?


DALJŠA ŽIVLJENJSKA DOBA, kvalitetni in trpežni materiali, močno podvozje, elektronika po najvišjih standardih.
PRIMEREN ZA ZAHTEVNEJŠI TEREN ter za ZAHTEVNEJŠE VREMENSKE RAZMERE, močen motor, odlično vzmetenje spredaj in zadaj, odlična stabilnost in dober prenos sil po podvozju, prilagojene pnevmatike.
MAKSIMALNO UDOBJE, vrhunski sedež, dobro vzmetenje, umirjena in tekoča vožnja brez tresljajev.
POSLUH ZA UPORABNIKA in možnost nadaljnje nadgradnje skuterja.

TEHNIČNE LASTNOSTI:

SPLOŠNE INFORMACIJE  
Dolžina 134 cm
Dolžina s kolesi proti prekucu (opcionalno) 142 cm
Širina 68 cm
Višina 109 cm
Višina (zložen skuter) 69 cm
Teža (vključno z baterijami in sedežem) 158,5 kg
Teža (z baterijami, brez sedeža) 133 kg
Teža najtežjega dela (podvozje) 79 kg
Statična stabilnost v vse smeri 15° - 27%
Poraba energije (razdalja)  
56 Ah baterije 35 km*
75 Ah baterije 45 km*
110 Ah Baterije 70 km*
Dinamika v vse smeri 13° - 23%
Premagovanje ovir naravnost naprej 11 cm
Premagovanje ovir vzvratno 11 cm
Najvišja hitrost 15 km/h
Zavorna pot glede na hitrost  
10 km/h 2,0 m
13 km/h 2,8 m
15 km/h 3,5 m
Nivo glasnosti (izmerjeno z 1 m razdalje) 60 dB
Maksimalna teža uporabnika* 175 kg
Maksimalna teža uporabnika (Heavy Duty verzija) /
   
SEDEŽ  
Naklon ogrodja sedeža (vodoraven del)
Globina sedeža  
Ergo 2 za otroke 20-43 cm
Ergo 2 standard + HD verzija 32-55 cm
Eblo 43 cm
Širina sedeža  
Ergo 2 za otroke 35 cm
Ergo 2 standard 40, 45, 50 cm
Ergo 2 HD 60, 70 cm
Eblo 50 cm
Razdalja med robom sedeža in dnom skuterja (kjer počivajo noge)  
Ergo 2 (standard in HD) 42-52 cm
Eblo 44-54 cm
Razdalja med robom sedeža in tlemi  
Ergo 2 (standard in HD) 59-69 cm
Eblo 61-71 cm
Naklon naslonjala  
Ergo 2 -90°  do + 48°
Eblo -54° do + 80°
Višina naslonjala  
Ergo 2 barn 44 cm
Ergo 2 standard + HD verzija 54 cm
Eblo 52 cm
Naklon sedeža (sedni del)
Kot med nogo in površino sedeža 90°
Oddaljenost naslonjala za roke od sedeža 15 cm - 30 cm
   
Premer najmanjšega kroga za obračanje/ radij obračanja
265 cm / 132,5 cm
Luči (sprednje, zadnje, smerniki) LED
Standardne barve  
Opcija 1 Oranžna - metalik
Opcija 2 Črna - metalik
   
OSTALO  
Nosilnost sprednje košare 8 kg
Nosilnost dodatne zadnje košare 15 kg

*Doseg skuterja (razdalja, ki jo prevozi s polno baterijo) je izračunan glede na idealne pogoje. Doseg je v vsakdanjem življenju odvisen od temperature, vetra, tlaka v pnevmatikah in teže uporabnika.

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Seštejte 1 in 8.