051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

SANOBELLA zeliščno vitaminska krema

Šifra izdelka: 4215
Je primerna za suho in normalno kožo
13,50 
vključno z DDV
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/naravni-izdelek.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/brez-konzervansov.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/brez-umetnih-barvil.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/slovenski-izdelek.png" />

SANOBELLA zeliščna vitaminska krema 50 ml

100 % NARAVEN PROIZVOD BREZ KONZERVANSOV, BARVIL IN UMETNIH DODATKOV.

Namen:
Je primerna za suho in normalno kožo. Zaradi zeliščnih učinkovin in prisotnosti vitaminov A in E upočasnjuje proces staranja kože in nastajanja gub. pospešuje regeneracijo kože, povečuje njeno elastičnost ter ji s tem daje svež in mladosten videz. Mandljevo olje je klasično olje s srednjo vsebnostjo maščobe. Zelo dobro deluje na kožo, gladi in neguje tudi mastno kožo in daje občutek mehkobe. Dobro ga prenašajo vsi tipi kože.

Način uporabe:
Zaradi njenih lastnosti jo priporočamo za dnevno, kakor tudi nočno kremo. Nanašanje se lahko tudi po drugih delih teles.

Sestavine:
Voda / Vrtnica / Plahtica / Kumarica / Vitamin B5 - Pantenol / Vitamin A / Vitamin E / Mandljevo olje.

Ali veš...
SANOBRELLA KREMA - je primerna za suho in normalno kožo. Zaradi zeliščnih učinkovin in prisotnosti vitaminov A in E upočasnjujejo proces staranja kože in nastajanja gub. Pospešuje regeneracijo kože, povečuje njeno elastičnost ter ji s tem daje svež in mladosten videz. Mandljevo olje je klasično olje ss srednjo vsebnostjo maščob. Zelo dobro deluje na kožo, gladi in neguje tudi mastno kožo in daje občutek mehkobe. Dobro ga prenašajo vsi tipi kože.

VRTNICA - je že od nekdaj cenjeno lepotilno sredstvo. Vrtnico in njeno eterično olje ( rožno olje ) veliko uporabljajo v kozmetiki, ker njene učinkovine zelo ugodno delujejo na kožo in sluznico in ne povzročajo neprijetnih reakcij.

PLAHTICA - navadna plahtica je bila vedno cenjeno zdravilo za celjenje ran, ima tudi protivnetno delovanje. Kot adstringens ( sredstvo za krčenje in krepitev tkiv ) ustavlja krvavitev, to pa je prva stopnja pri celjenju ran. V zeliščarskih knjigah 16.stoletja so plahtico cenili kot najboljše zdravilo pri ranah.

KUMARICA - za nego kože obstaja komajda katero boljše naravno sredstvo do svežega kumaričnega soka. Z vtiranjem kumaričnega soka v kožo ozdravimo kožo na obrazu in rokah številnih neprijetnosti. Vse nadležne snovi, ki jih izloča koža, se raztope, izginejo pa tudi izpuščaji, ogrci, lišaji in pege. Pri ležečih bolnikih pozdravimo s tem tudi kožna vnetja, opekline in preleženine.

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Kakšna je vsota 7 in 8?