051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

Piling s soljo iz Mrtvega morja - Mandarina & Beli čaj, 300ml

Šifra izdelka: 64016
Piling za telo s soljo iz Mrtvega morja in naravnimi olji nežno odstranjuje mrtve kožne celice, spodbuja prekrvavitev in daje koži lepši izgled.
11,60 
vključno z DDV

Piling za telo s soljo iz Mrtvega morja in naravnimi olji

Količina: 300ml

Piling za telo s soljo iz Mrtvega morja je primeren za vse tipe kože. Nežno odstranjuje mrtve kožne celice, spodbuja prekrvavitev in daje koži lepši izgled. Piling kožo zelo navlaži, jo pomladi in hkrati sprošča. Učinkovit je pri boju s celulitom.

Čista sol iz Mrtvega morja se uporablja za namakanje. Minerali, ki se nahajajo v soli, negujejo kožo, saj odstranjujejo mrtve kožne celice, obenem pa spodbujajo prekrvavitev. V kombinaciji z naravnimi olji je sol še toliko bolj učinkovita in piling dodobra stimulira kožne celice, obenem pa telo ovije v prijetne dišave.

Navodilo: Pred uporabo pretresite ali premešajte. Nanesite piling na mokro kožo. Nežno vmasirajte s krožnimi gibi, nato pa dobro sperite z vodo.

 

Zakaj sta sol in blato iz Mrtvega morja tako cenjena?

Tako sol kot tudi blato iz Mrtvega morja sta postala slavna zaradi svojih terapevtskih lastnosti, ki jih zagotavlja edinstvena kombinacija mineralov in elementov v sledovih. Mrtvo morje je pravzaprav slano jezero, čigar slanost sega do 34%, kar je kar desetkrat več od slanosti Jadranskega morja. Mrtvo morje leži 400 m pod običajno morsko gladino, poleg tega pa nima nobenega naravnega izhoda, torej se ne izliva v nobeno drugo morje ali jezero. Te edinstvene geografske značilnosti so omogočile kopičenje najrazličnejših mineralov in elementov v sledovih v njegovi slani vodi in blatu.

Najpomembnejši minerali, ki jih najdemo v blatu in soli iz Mrtvega morja so: magnezij, bromid, jod, žveplo, kalij, kalcij, natrij, cink, železo.

 

 

 

Proizvajalec:

BIO ROM Laboratories

Proizvedeno v Izraelu

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Seštejte 4 in 3.