051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

Trdo milo z blatom iz Mrtvega morja

Šifra izdelka: 17014
Trdo milo vsebuje minerale in blato iz Mrtvega morja. Nežno čisti kožo in jo hkrati neguje. Za obraz in telo. 
7,20 
vključno z DDV

Trdo milo z blatom iz Mrtvega morja

Trdo milo vsebuje minerale in blato iz Mrtvega morja. Nežno čisti kožo in jo hkrati neguje. Koža je po uporabi mehka in gladka. Za obraz in telo. Milo je primerno tudi za zahtevnejši tip kože, saj je blago in neagresivno.

 

Zakaj sta sol in blato iz Mrtvega morja tako cenjena?

Tako sol kot tudi blato iz Mrtvega morja sta postala slavna zaradi svojih terapevtskih lastnosti, ki jih zagotavlja edinstvena kombinacija mineralov in elementov v sledovih. Mrtvo morje je pravzaprav slano jezero, čigar slanost sega do 34%, kar je kar desetkrat več od slanosti Jadranskega morja. Mrtvo morje leži 400 m pod običajno morsko gladino, poleg tega pa nima nobenega naravnega izhoda, torej se ne izliva v nobeno drugo morje ali jezero. Te edinstvene geografske značilnosti so omogočile kopičenje najrazličnejših mineralov in elementov v sledovih v njegovi slani vodi in blatu.

Najpomembnejši minerali, ki jih najdemo v blatu in soli iz Mrtvega morja so: magnezij, bromid, jod, žveplo, kalij, kalcij, natrij, cink, železo.

Blato sámo je 100% čisto in naravno in je primerno tako za nego obraza kot tudi nego celega telesa, saj kožo poživi, ter ji povrne mladosten videz. Minerali se vpijajo skozi kožo ter ji dajejo potrebna hranila za sijoč in zdrav videz. Prav tako blato blagodejno deluje na kožne bolezni in tegobe, kot so akne, ekcem, luskavica in dermatitis. Zato so tudi izdelki izdelani na bazi blata iz Mrtvega morja primerni za vse tipe kože, tudi najzahtevnejše.

Linija Mineral Beauty Systems:

x surovi materiali so že končni produkti
x ostali izdelki so izdelani na bazi surovih materialov (sol, blato)
x BREZ parabenov
x BREZ SLS-ov: laurilnega natrijevega sulfata
x dermatološko testirani
x BREZ testiranja na živalih
x večina izdelkov je veganskih

 

Proizvajalec:

BIO ROM Laboratories

Proizvedeno v Izraelu

 

 

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Kakšna je vsota 7 in 7?